Как да поръчам?

1.Разгледай, избери, поръчай

Уважаеми клиенти, паралелно с избора ви на продукти е желателно предварително да се запознаете с техните характеристики.

Поръчки приемаме:

  1. Чрез електронния магазин – изберете желания продукт, натиснете бутон “Добави в количката” и следвайте стъпките. След завършване на стъпките ще получите имейл с копие от заявката Ви. За окончателното и потвърждение ще получите обратен и-мейл потвърждение или телефонно обаждане от наш служител.
    Кликнете върху количката, за да видите избраните за закупуване продукти
  2. С обаждане на телефон 0887 822 203 или 0898 950 387
  3. Изпишете Вашата поръчка на и-мейл [email protected]. Стоките изписвайте с техните имена и каталожен номер. Посочете име и телефон на получателя и начина на доставка.

Регистрацията НЕ е задължителна при поръчка на продукт през електронния магазин. А защо да се регистрирам?
При коректно попълнена информация на Вашите координати, ще получите и-мейл за потвърждение чрез телефонно обаждане ще потвърдим валидността на поръчката.

2.Срок за изпълнение, начин на доставка и плащане.

Срок за изпълнение на вашата поръчка ви се определя с обратен и-мейл – потвърждение или телефонно обаждане.

Доставките се извършват с куриерска фирма „Еконт Експрес“. Цената на доставката се определя от куриерската фирма, при използване на услугите на „Еконт експрес“ получавате 21% намаление от цената на доставката.

  1. Може да поръчте доставка до най-близкия офис на Еконт Експрес и да вземете пратката в удобно за Вас време. При пристигане на пратката в посочения офис, ще получите СМС с номер на товарителница.
  2. Куриерът може да Ви достави пратката до вратата на посочен от Вас адрес, като стойността на услугата се оскъпява.

И в двата случая е необходимо към поръчката да се впишат имената и мобилен телефон на получателя. За доставка на адрес и точния адрес.

Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката – наложен платеж.

Цените на стоките в този сайт са крайни. В тези цени не влиза цената за доставката.
Сайтът може да предлага стоки, от които в даден момент да няма налични количества, за което клиентът се информира при заявка по телефона или след получаване на поръчка през сайта, чрез телефонно обаждане. Запазваме правото си за промяна на цените без предварителни известия.

 

 

Copyrights © 2017 ItVision Всички права запазени.

X