За нас

ФЛОРОВ

Производство на декоративен и овощен посадъчен материал.

Нашата семейна фирма ”Флоров” има повече от 15 години опит и е лицензирана за производство на декоративен и овощен посадъчен материал- растения с високо качество и гарантиран произход. Разполагаме с добра производствена база на площ от 10 дка в град Павликени и образцов декоративен разсадник на площ от 40 дка в същия район. Имаме собствено производство и богат асортимент от облагородени градински рози, иглолистни, вечнозелени, цъфтящи и плодни дървета и храсти. С тази дейност постигаме успехи, тъй като произведеният от нас посадъчен материал е с отлично качество - здрав, добре климатизиран и отговаря на всички изисквания. Голямото разнообразие от видове и цветове ни прави еталон в това производство.

Създадохме coбствена база за производство на овощни дървета, маточник за подложки - ММ106 и ВА29, маточник за производство на калеми за над 80 сорта ябълки, круши,сливи,кайсии, праскови, череши и др, маточник за производство на плодни храсти-арония, касис, малина, цариградско грозде и др.

Семейната ни фирма инвестира в обучението на кадри. От специалистите ни по агротехнологии и ландшафтна архитектура клиентите могат да получат професионални съвети за засаждане и отглеждане на растенията, проектиране на зелени площи, създаване на овощни градини, растителна защита, консултации за избора на подложки, сорт, разстояние на засаждане, резитба, торене, пръскане и др.

За да бъдем актуални на пазара, поддържаме електронен магазин непрекъснато разширяваме сортовото разнообразие на катерещи, храстовидни и бордюрни рози. Специализирахме се в производството на щамбови рози ( рози дървета). Нашите розови дървета предлагаме в 20 различни цвята от компактни и плачещи форми.

Производството е трудоемко, изцяло ръчно, но си заслужава при вида на разцъфналата царица на цветята.

Градински център Флоров – Производство на рози, декоративен и овощен посадъчен материал.

Важно

Цените на стоките в този сайт са крайни. В тези цени не влиза цената за доставката. Сайтът може да предлага стоки, от които в даден момент да няма налични количества, за което клиентът се информира при заявка по телефона или след получаване на поръчка през сайта, чрез телефонно обаждане. Запазваме правото си за промяна на цените без предварителни известия.

Copyrights © 2017 ItVision Всички права запазени.

X